Ju lutem qe te nagivoni ne faqen tone per me shume info.

Fillo Tani

Aria Tech Group

ATG - ofron softuer dhe sisteme për industrinë, kemi portofol te gjere te zbatimeve të suksesshme në Kontroll dhe Automatizim. Si kompani e teknologjisë ne ofrojmë shërbime unike në Kosovë, shërbime si :

  • - Automatizim me kontrolleret industrial
  • - SCADA (Supevisory Controll and Data Acquisition)
  • - BMS (Building Management Systems)
  • - dhe zhvillim softuerësh

Ekipi ynë entuziast është i perbere nga individë profesionistë që kanë përvojë si në aspektet praktike dhe teorike, përfshirë edhe kontributin akademik me punime të ndryshme shkencore.

Projekti Aktual


- Automatizimi i Betonieres Musa Beton Plus - Sllatine, Betoniera eshte duke u automatizuar me softuerin e zhvilluar nga Aria Tech Group gjegjesishte BetonX - SCADA

Projektet

Automatizimi i Betonieres Granit - Istog

Betoniera eshte e automatizuar me softuerin e zhvilluar nga Aria Tech Group gjegjesishte BetonX SCADA

Automatizimi i Betonieres Granit - Lipjan

Betoniera eshte e automatizuar me softuerin e zhvilluar nga Aria Tech Group gjegjesishte BetonX HMI

Automatizimi i Betonieres Musa Beton Plus - Malisheve

Pershkrimi: Automatizimi i Betonieres Musa Beton Plus - Malisheve

Automatizimi i Preses industriale te ISeferi - Suhareke.

Pershkrimi: Automatizimi i Preses industriale te ISeferi - Suhareke.

Automatizimi i Paketueses per lengje ne fabriken e Sinalco - Istog

Pershkrimi: Automatizimi i Paketueses per lengje ne fabriken e Sinalco - Istog

Informacion:

Te gjitha kontrolleret industrial te perdorur ne projektet tona jane te standardeveme te larta boteror dhe kryesishte perdorim kontrolleret nga Siemens dhe Unitronics, Paisjet elektromekanike jane te prodhuesve si ABB, Siemens, Schneider... Driver (Invert) per motoret perdoren ABB, Schneider, Danfoss. Indikatoret dhe sensoret per peshore: Puls electronic, Esit...